Zet Rijnpop óók dit jaar in je agenda

Geplaatst op: 17 april 2018

Door: Eric van der Sluis

Foto: Danny van de Berg

Tijdens de Rijnweek staat dinsdag als vanouds in het teken van Rijnpop, het gratis festival voor mensen met een verstandelijke beperking. Net als vorig jaar werken zorginstelling Zideris en de organisatie van de Rijnweek ook dit jaar samen om mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. Henk Knoppert, voorzitter van Stichting Rijnweek Rhenen: “Zet Rijnpop, dinsdag 3 juli, van 11.00 tot 15.00 uur óók in je agenda.”

Met 6.500 bezoekers behaalde Rijnpop vorig jaar een record. “Dit had ik niet durven dromen, zoveel blije gezichten op Rijnpop.” aldus een laaiend enthousiaste Henk Knoppert. “Zonder Zideris was Rijnpop nooit zo groot geworden. Stiekem hoop ik dat we het record van vorig jaar gaan verbreken.”

Rijnpop op de agenda

Rijnpop heeft een speciaal plekje in het hart van de organisatie. “Mensen met een verstandelijke beperking zijn ook zó blij en dankbaar. Maanden van te voren bereiden ze zich al op Rijnpop voor: liedjes zingen, dansen, brieven schrijven aan en tekeningen maken voor hun idolen. Ze verdienen het, net als alle andere bezoekers, dat wij ze die ene dag in het jaar de dag van hun leven bezorgen.” Knoppert roept iedereen op om Rijnpop alvast in de agenda te zetten: “Iedereen kent wel iemand met een verstandelijke beperking in zijn of haar omgeving. Zet Rijnpop in je agenda, verras jouw dierbare met een dagje uit en kom samen van Rijnpop genieten!” Voor informatie over Rijnpop kun je mailen met [email protected].

© Copyright 2021 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'