Zaal vol enthousiasme met Ouderenmiddag

Geplaatst op: 4 juli 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Een vol sponsorpaviljoen met alleen maar enthousiaste mensen en artiesten. Dat was vandaag de Ouderenmiddag tijdens de Rijnweek 2011.

Het was dit jaar de 29e editie van de traditionele Ouderenmiddag. Ook dit jaar nam Frank Mortiers de presentatie op zich. De zaal van het sponsorpaviljoen zat vol met enthousiaste ouderen, waaronder velen die uit verschillende verzorgingstehuizen uit de omgeving werden opgehaald. Ook enkele echte fans van Corry Konings en vooral Jannes hadden de weg naar de Rijnweek gevonden.

Het publiek werd opgewarmd door Arthur van Poppel met zijn Nautilus one-man-band. De muziekkunstenaar speelde bekende oudere Nederlandstalige en Engelstalige liedjes vanuit zijn zelfgebouwen voertuig annex muziekinstrument, die nog het meest lijkt op de onderzeeer van Jules Verne.

Na dit bijzondere optreden heette de Rhenense burgemeester Joost van Oostrum iedereen welkom en  vervolgens verscheen Dorus op het podium. Bekende liedjes als ‘Twee motten’ en ‘Bij de marine’ passeerden de revue, met veel interactie met het publiek.

Na de pauze betrad Corry Konings het podium. Met veel bekende hits van vroeger zorgde zij dat de sfeer er bij het publiek goed inkwam. Vlak voor het podium werd de ruimte langzamerhand gebruikt als dansvloer.

Het feest barstte echt los met Jannes. Alle bezoekers leken de liederen van de zanger goed te kennen. Zelfs zijn nieuwe single ‘Na na na’ werd luidkeels meegezongen en meerdere malen ging de polonaise door de gehele zaal. Ook de zanger zelf gaf na afloop aan dat hij het geweldig vond om hier op te treden. De Ouderenmiddag werd zo voor iedereen een gigantisch succes.

Voor foto’s van de ouderenmiddag, klik hiernaast op ‘foto’s’.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'