Weer grootse kermis tijdens de Rijnweek

Geplaatst op: 29 april 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller


RHENEN: Op 3 juli start de Rijnweek met een grootste kermis. Meer dan 40 spectaculaire attracties zullen weer worden opgebouwd op het festivalterrein, waaronder het enorme reuzenrad, wat sinds 10 jaar weer terug is op de Rhenense kermis.

Een gezellige kermis van formaat
D
e kermis van Rhenen is inmiddels uitgegroeid tot een kermis van formaat. Het begon 15- jaar geleden met een kermis op de Veerweg, maar inmiddels bestaat de kermis uit meer dan 40 attracties voor jonge en volwassen kermisfans. Ook dit jaar zal de kade langs de Rijn weer oplichten door de  feestelijk gekleurde attracties die de Stichting Rijnweek heeft weten vast te leggen. De exploitanten kijken ook al uit naar de kermis en Rhenen die zij sfeervol, gezellig en vol leuk publiek, noemen.

Oude bekenden en nieuwe attracties
Naast oude bekende attracties zoals de botsauto’s, de achtbaan en het spookhuis biedt de kermis dit jaar ook een aantal spannende nieuwe attracties zoals de Booster in XXL-variant en de Soundmachine; een grote arm met vijf kleine armen die voorzien zijn van gondels. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen springen op de trampolines, zweven in de mini zweefmolen en crossen in de buggy ride.

Van Dik Hout

De attracties van de kermis zijn bekend. En ook de programmering van de Rijnweek is zo goed als rond. Naast Jeroen van der Boom en O’G3NE, is de prachtband Van Dik Hout door de Stichting Rijnweek geboekt. De heren zullen een stevig optreden verzorgen tijdens de Rijnweek. De rest van de programmering zal in de loop van de maand mei bekend gemaakt worden. De Rijnweek vindt plaats van zaterdag 4 t/m zaterdag 11 juli 2015.

vdh-band-4

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'