Voel je goed tijdens de Rijnweek

Geplaatst op: 18 juni 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Naast het muzikale aanbod heeft de organisatie van Rijnweek Rhenen ook oog voor andere ontspannende of meer inhoudelijke activiteiten. Zo vindt er op zondag 5 juli een oecumenische kerkdienst met als thema ‘Groei en Bloei’ in de feesttent aan de Veerwei plaats. De dag erop is het tijd voor de Ouderenmiddag waar diverse artiesten de revue passeren. Feel Good aan de Rijn op dinsdagavond is the place to be voor een heerlijk avondje lifestyle.

De Raad van Kerken-Kesteren organiseert een oecumenische viering met een gastvrij, open en feestelijk karakter. Deze keer is gekozen voor het thema ‘Groei en Bloei’. Logisch eigenlijk want deze maanden bloeit de natuur volop. Hoe zit het met onszelf? In hoeverre groeien wii in het leven? Komen wij wel voldoende tot bloei? Deze levensvragen krijgen tijdens de viering volop de aandacht. Het thema is ook een knipoog naar de Betuwe, dat nadrukkelijk bij de viering wordt betrokken. Zo komt de muzikale bijdrage van het Voorhofkoor uit Kesteren. Voorgangers zijn dominee Jan Offringa uit Kesteren en dominee Inge de Jong en pastor Guido Dieteren, beiden uit Rhenen. Of u nu een trouwe kerkganger bent of niet, de feestelijke Rijnweekviering is er voor iedereen. U bent van harte welkom.

Ouderenmiddag
De traditionele Ouderenmiddag vindt deze keer plaats in het Gastenpaviljoen. Kom ook genieten van de ontspannende tonen van Corry Konings, Michel van Grinsven en haak aan bij De Havenzangers. Zing mee met het Smartlappenkoor en geniet van Oud Bruin & Jong Belegen. Kaarten zijn voor iedereen ouder dan 55 jaar gratis af te halen bij het VVV in Rhenen.

Goed gevoel
Feel Good aan de Rijn was in 2014 een groot succes. Diverse ondernemers uit de omgeving zorgen deze avond voor vermaak, denk hierbij aan: sport, wellness, Jewels, shows, reizen, mode, auto, food, beauty, fotografie, hair, afslanken. Pauline van Hees (van Heessalon) en Madelon van Valburg pakken het dit jaar nog spectaculairder aan. Madelon: ,,Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van het Feel Good event de avond wederom met een ‘goed gevoel’ zullen verlaten. Laat u deze avond daarom verrassen, profiteer van diverse aanbiedingen en geniet.”

Kaarten zijn in de voorverkoop voor €  20, – bij van Heessalon (Herenstraat 23) en Manissimo (Herenstraat 7) te Rhenen verkrijgbaar. Een entreekaart is inclusief een hapje, een drankje en een goodiebag.

Data en tijden van alle activiteiten? Kijk op www.rijnweek.nl

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'