Vier cateraars maken Rijnweek mogelijk met buffet in sponsorpaviljoen

Geplaatst op: 23 mei 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Vier cateraars verzorgen tijdens de Rijnweek van 2012 ieder een avond het diner in het  sponsorpaviljoen. Restaurant Tante Loes, restaurant De Hof, Molecaten Groep en Toko Veenendaal mogen ieder een avond naar eigen inzicht het buffet en de aankleding samenstellen en zij zijn daardoor belangrijke sponsoren van de Rhenense feestweek.

Het was de wens van de organisatie van de Rijnweek dat er meer variatie in de diners van het sponsorpaviljoen zou komen, waardoor ook dit steeds professioneler wordt aangepakt. Daarom hebben zij vier cateraars bereid gevonden om ieder een van de avonden in de week van 30 juni tot en met 7 juli 2012 als er een avondprogrammering is in te vullen en zo de Rijnweek mogelijk te maken.

Iedere avond ander buffet

Doordat op iedere avond een andere cateraar het buffet en aankleding in het sponsorpaviljoen invult, zullen de buffetten gedurende de hele week gevarieerder zijn. Restaurant Tante Loes aan de Veerweg in Rhenen verzorgt het buffet met aankleding op de startavond van zaterdag 30 juni 2012 en restaurant De Hof aan de Arnhemseweg in Renswoude is verantwoordelijk voor de catering op de slotavond van zaterdag 7 juli.

Op donderdagavond 5 juli 2012 verzorgt Molecaten groep aan de Scherpenzeelseweg in Leersum het diner tijdens de Hollandse avond, dat qua buffet past bij deze avond vol met Hollandse muziek. Op vrijdag tijdens de avond van de ‘Golden Oldies’ presenteert Toko Veenendaal aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal een buffet met hoofdzakelijk Indonesische gerechten, uniek voor de Rijnweek.

Cateraars belangrijk

Voor de organisatie van de Rijnweek, mede mogelijk gemaakt door Aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn B.V., is de catering een belangrijk onderdeel van het feest in het sponsorpaviljoen, aangezien elke avond zo’n 750 gasten aan het buffet deel zullen nemen. Sponsoren komen graag in het sponsorpaviljoen en zien het als een reunie waar ze ook samen kunnen genieten van het diner.

De organisatoren van de Rijnweek hebben daarom de vier cateraars de gehele vrijheid gegeven om het buffet samen te stellen en de aankleding naar eigen inzicht in te richten. Zeker is wel dat er op elke avond zelf ook zoveel variatie is, dat er voor iedere bezoeker wat is dat hij of zij lekker vindt.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'