Sponsoren voor de Rijnweek

Geplaatst op: 18 mei 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – De Sponsorcommissie is druk bezig met het werven van sponsors voor de Rijnweek 2011. Zonder deze sponsors die allen de Rijnweek een warm hart toedragen, is het namelijk niet mogelijk om zo’n festival te organiseren.

De Sponsorcommissie is al haar sponsors dankbaar dat zij de Rijnweek mede mogelijk maken. “We zijn blij met onze hoofdsponsor, aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn BV,” vertelt Dick van den Broek, “Maar de komende weken moeten we nog meer potentiele sponsoren benaderen om de Rijnweek opnieuw tot een succes te maken.”

Volgens Van den Broek zijn er veel bedrijven die vorige jaren ook al sponsor van de Rijnweek waren. Veel bedrijven hadden vorig jaar al toegezegd dat ze ook dit jaar zouden sponsoren. Ik denk dat zo’n driekwart van de bedrijven van vorig jaar ons ook dit jaar weer financieel ondersteunt. ”

Voor veel sponsors is de week in het sponsorpaviljoen een reunie. Van den Broek: “Sponsors kijken er naar uit. Zij zijn een belangrijk onderdeel van de unieke formule van de Rijnweek. Daar krijgen ze dan ook veel voor terug.”

Van den Broek noemt het ook goed dat er bij de bedrijven veel animo voor de Rijnweek is. ”Volgende week zal het programma definitief worden en dan zal blijken dat het een daverende en spetterende week zal worden. Wilt u de Rijnweek ook financieel ondersteunen, neem dan contact op met het secretariaat van de Rijnweek.

Voor meer informatie over de Rijnweek, de sponsoring en hoe te sponsoren: www.rijnweek.nl

Klik hier om een sponsorcontract te downloaden.

 

[ Bovenstaande foto v.l.n.r: Hennie van de Haar, Jan Gerrit van de Kamp, Dick van den Broek, Joop Hake, Coby de Roos, Frank Meindertsma, Hanneke van den Brink, Rob van Leersum en Henri van de Glind. Op de foto ontbreken Daniella van den Broek en Niels Bolderman. ]

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'