Sponsoren maken de Rijnweek mogelijk

Geplaatst op: 6 mei 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN: De 18e editie van de Rijnweek is in de maak. Het belooft weer een prachtige week te worden. Het gratis festival wordt mogelijk gemaakt door de trouwe sponsoren die zich ieder jaar weer aan de Rijnweek verbinden en de nieuwe sponsoren die de organisatie dit jaar mag verwelkomen. Het werven van sponsoren is de taak van de sponsorcommissie.

Ontmoeten, verbinden en ontspannen

Het gratis toegankelijke evenement heeft een regionale functie waar ontmoeten, verbinden en ontspannen centraal staan. Mede dankzij de steun van heel veel trouwe sponsoren. Zonder hun bijdragen is de Rijnweek in de huidige opzet onmogelijk. De organisatie is daarom blij met de inzet van de sponsorcommissie. Net als alle andere vrijwilligers zetten de negen leden zich geheel belangeloos in voor ‘hun Rijnweek’. De sponsorcommissie van de Rijnweek bestaat uit mensen die woonachtig zijn in de regio. Ook zijn zij vaak lokale ondernemers met grote netwerken. Zij gaan ieder jaarweer in gesprek over de Rijnweek met ondernemers uit de regio. Ook dit jaar hebben sponsoren zich alweer aan het evenement verbonden. Nieuwe sponsoren zijn uiteraard altijd welkom. Ondernemers die interesse hebben kunnen contact opnemen met de organisatie via [email protected]

Foto-Ali-B-3

Ali B.

De sponsoren maken o.a. de indrukwekkende line-up mogelijk.  Eerder kondigde de organisatie al het optreden van Jeroen van den Boom, O’G3NE en de band Van Dik Hout aan. Daar komt nu een nieuwkomer bij. De populaire Ali B. zal een optreden verzorgen tijdens de Rijnweek. De rapper is bekend van optredens met Marco Borsato en zijn televisieprogramma ‘Ali B. op volle toeren’.

 

 

© Copyright 2021 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'