Sponsor de Rijnweek

Geplaatst op: 8 mei 2013

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Van 6 tot en met 13 juli 2013 wordt de zestiende editie van de Rijnweek gehouden. De Stichting Rijnweek kan echter niet zonder sponsoren die dit festival gratis toegankelijk maken voor alle inwoners van Rhenen en omstreken.

Elk jaar blijkt hoeveel mensen de Rijnweek een warm hart toedragen. Daarvoor heeft het ook dit jaar de hulp van de Sponsorcommissie die er samen met sponsoren voor zorgt dat het de hele week van 6 tot en met 13 juli een groot feest in de Rhenense Veerwei gaat worden.

De sponsorcommissie is blij dat Peter Looijen van Aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn. B.V. dit jaar wederom het hoofdsponsorschap op zich heeft genomen. De Rijnweek heeft echter meer sponsoren nodig om het Rhenense festival ook dit jaar weer tot een groot succes te maken.

De Rijnweek wordt door veel sponsoren gezien als een reunie in het sponsorpaviljoen. Zij kijken er ieder jaar naar uit en krijgen dan ook altijd veel terug voor hun sponsorschap. Een veelvoorkomend geluid is dat ze het ook vaak doen om hun personeel een leuke avond te bezorgen. De Stichting Rijnweek hoopt voor dit jaar dan ook dat de vertrouwde sponsoren de feestweek blijven steunen en er veel nieuwe sponsoren bij komen.

Voor meer informatie over Rijnweek sponsoring bekijkt u deze pagina.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'