Sponsor de Rijnweek

Geplaatst op: 31 maart 2014

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Van 5 tot en met 12 juli 2014 wordt de zeventiende editie van de Rijnweek gehouden. Het is de organisatie wederom gelukt om het evenement weer volledig gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers. Dat zou niet mogelijk zijn zonder alle sponsoren die de Rhenense feestweek een warm hart toedragen.

Door: Sander van Tongeren, foto: Danny van den Berg

“We zijn al weer druk met de organisatie,” vertelt Dick van den Broek van de Rijnweek Sponsorcommissie. “We zijn ieder jaar blij dat we in een vroeg stadium al kunnen melden dat de Rijnweek doorgaat. Dat zou niet kunnen zonder alle sponsoren die een feest willen geven voor alle inwoners van Rhenen en omstreken.”

De Rijnweek kan natuurlijk altijd nog extra sponsoren gebruiken om ook deze editie weer tot een groot succes te maken. Het festival levert sponsoren ook veel op. “Sponsoren krijgen er veel voor terug,” aldus Van den Broek. “We horen ook ieder jaar dat sponsoren veel bekenden tegen komen in het sponsorpaviljoen, maar dat ze het daarnaast ook doen om hun personeel een leuke avond te bezorgen. Het voelt daardoor als één grote familie. De Rijnweek straalt daarin een warm, maar feestelijk gevoel uit.

Volgens Van den Broek zijn op de website van de Rijnweek alle verschillende sponsorcontracten te zien en te downloaden. “Ik weet zeker dat ook in deze tijden deze zeventiende editie zeer succesvol wordt. We kunnen het echter niet alleen, maar samen gaan we er ongetwijfeld weer een week lang feest van maken.”

Voor meer informatie en contactgegevens voor sponsoring: klik hier.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'