SAMEN met alle vrijwilligers een complete Rijnweek neerzetten!

Geplaatst op: 6 mei 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Lara van Gelderen

Zonder vrijwilligers staat de hele Rijnweek niet! Achter deze uitspraak staan Patrick Hendriksen en Karin van de Laak allebei volmondig. Twee van de vele vrijwilligers die vol enthousiasme vertellen over deel te mogen uitmaken van het opbouwteam van de Rijnweek.

Patrick is al 13 jaar vrijwilliger en Karin vijf jaar. Ze willen het voor geen goud missen en hun agenda staat voor drie weken geblokt. Karin voelt zich als enige vrouw van de opbouwploeg niet anders dan de mannen “Ze zien mij dan niet als vrouw maar behandelen mij als één van hun. Dat is zo bijzonder.

We hebben een gezellige groep die als familie voelt. Je maakt lange dagen, met bloed, zweet en tranen maar het is het dubbel en dwars waard! Als ik dan ’s avonds over het veld heen kijk en zie al die mensen, dan ben ik blij en geeft mij een voldaan gevoel!” Patrick vult aan dat ze veel meer doen dan opbouwen alleen. “Voorafgaand de Rijnweek werken we 5 dagen gemiddeld van 06.00 tot 22.00 uur. Weinig rust maar we gaan er voor, niemand die klaagt. Het is een super enthousiaste groep. Allemaal trots om samen de Rijnweek te mogen neerzetten.

Tijdens de Rijnweek leiden we het verkeer in goede banen, ontvangen de gasten op het parkeerterrein, duwen rolstoelen op de Ouderenmidddag etc. etc. Waar we nodig zijn daar zijn we gewoon. En dan, als het terrein vol staat dan ben je gewoon happy. Daar doe je het voor!”

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'