Roemrijk darttoernooi

Geplaatst op: 12 juli 2019

Door: Robert-Jan van Veen

Foto: Saskia Zeller

Op de dinsdagavond vond voor de tweede keer de gezamenlijke dart en kaart avond plaats in het sponsorpaviljoen. De zaal werd in twee gelijkmatige delen verdeeld waar één gedeelte werd gereserveerd voor 20 dartbanen en het andere gedeelte voor ongeveer 40 kaarttafels. Zowel het aantal deelnemers bij het kaarten als bij het darten is explosief gestegen ten opzichte van vorig jaar. In totaal waren er 52 klaverjassers en 39 jokeraars en bij het darten is het aantal deelnemers zelfs van 41 naar 87 gestegen.

Het klaverjassen voltrok zich in steeds wisselende paren. Na drie ‘boompjes’ gespeeld te hebben werd er gekeken hoe veel punten individueel behaald waren en dat leverde een winnaar op. Het jokeren kende een ongeveer gelijkwaardige competitie die eveneens gebaseerd was op individuele punten. Uiteindelijk leverde het jokeren W. van Kalkeren als winnaar op terwijl J. Warrink aan de haal ging met de eerste prijs bij het klaverjassen. De prijzen bestonden veelal uit cadeaubonnen van verschillende bedrijven uit de regio die uitstekend in de smaak vielen bij de winnaars.

Aan de andere kant was er het darten dat georganiseerd werd door ‘Localdarts’ van Jacco van Eck. Het dartbedrijf deed haar naam eer aan door een toernooi bij de Rijnweek te organiseren en kon zelfs op inschrijvingen rekenen van een paar echte top darters.

Get generic Levitra Vardenafil ED pillen en word gezond te gebruiken op een verantwoorde manier. Bel uw recept provider als u Warries over dosering en frequentie. Zoals bij alle PDE-5-agens, zal het gebruik van sildenafil alleen geen erectie produceren; Seksuele stimulatie is nodig voor een therapeutisch effect. Sildenafil is verkrijgbaar in 25, 50, En 100 mg tabletten.

 

Een voorbeeld van een topper was Jermaine Wattimena. De 31-jarige Westervoorter zag het toernooi als training voor de aankomende Worldmatchplay en het Players Championship: “Je kan beter hier trainen dan in je eentje thuis toch?” Ondanks het feit dat Jermaine het als een oefentoernooitje ziet wil hij wel graag winnen en is hij beducht voor de tegenstand: “Er lopen hier 4 of 5 jongens die in potentie gewoon de stap kunnen maken, geen uitgemaakte zaak dat ik win” aldus The Machine Gun.

Uiteindelijk trok na een spannende knock-out fase bij de vrouwen Sharona Veld aan het kortste eind en werd bij de mannen een beetje tegen de verwachtingen in Toon Greebe de winnaar. Voor beide darters een fantastische prestatie. 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'