RIJNWEEK zet Rhenen op de kaart

Geplaatst op: 1 juli 2019

Door: Eric van der Sluis

Foto: Lara van Gelderen

Burgemeester & voorzitter; Hans van der Pas, burgemeester van Rhenen, en Peter van der Jagt, voorzitter van de Rijnweek, leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor de Rijnweek, die in de week van vrijdag 5 tot en met zaterdag 13 juli gehouden wordt in Rhenen. Met artiesten als André Hazes, Nick en Simon, de Edwin Evers Band, Maan en evenementen als o.a. RijnPop, RijnDance, Ouderenmiddag en Pubquiz puilt de Rijnweek dit jaar uit van artiesten, evenementen en activiteiten. Op de voorgrond van de Rijnweek, de kroon van de Rijnweek, de kermis langs de Rijn.

Peter van der Jagt vertelt: ‘’We zien uit naar een bijzondere Rijnweek met veranderingen, die zijn doorgevoerd om een toekomstbestendige koers uit te zetten. Op het festivalterrein kan vanaf dit jaar vooral met de pinpas worden betaald, schenken we prima drankjes en bieden we meer catering aan het publiek. Sponsors en publiek krijgen weer een extra feestavond, de woensdag met “Vrienden van de Rijnweek”. Artiesten die vaker hebben opgetreden tijdens de Rijnweek.

Door het jaar heen hebben we meer momenten georganiseerd waar sponsors en geïnteresseerden netwerken en samen bouwen naar een nieuwe Rijnweek. Door intensieve samenwerking professionaliseert de Rijnweek organisatie zich steeds meer. Dat is nodig om aan de eisen van vandaag te kunnen voldoen en de wensen van sponsoren en hoge verwachtingen van het publiek.’’ Namens het bestuur van de Rijnweek wensen we iedereen een geweldige en zonnige Rijnweek toe.
Hans van der Pas: ‘’De Rijnweek is een uniek gratis festival met activiteiten voor diverse doelgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een ouderenmiddag en kinderfestival. Het is het grootste festival van Nederland dat ook toegankelijk is voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat deze parel in het festival blijft bestaan. Ik wens iedereen met de aankomende Rijnweek de ideale start van de zomer 2019.”

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'