Rijnweek Rhenen: voor alle leeftijden!

Geplaatst op: 8 juni 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

De Rijnweek in Rhenen (van 2 t/m 9 juli) staat in het teken van een gezinsevenement, dus voor alle leeftijden. Dit blijkt uit de onderdelen Ouderenmiddag en Kinderpop.

Ouderenmiddag
Op maandagmiddag 4 juli wordt er in het Gastenpaviljoen de 29e Rhenense Ouderenmiddag gehouden voor de oudere inwoners van Rhenen en omstreken. Bewoners van de diverse zorgcentra uit de regio worden opgehaald. Hiervoor kan men contact opnemen met de activiteitencommissie. Alle 55-plussers uit Rhenen en omstreken zijn welkom tussen 13.30 en 17.00 uur. Zij kunnen genieten van o.a. de bekende Nederlandse zanger Jannes (“Een beetje meer” en “Ga dan”) en zangeres Corry Konings (“Huilen is voor jou te laat”).

Kinderpop
De woensdagmiddag, 6 juli, staat in het teken van het Kinderpopfestival. Een geweldige middag voor de kinderen t/m 12 jaar. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen genieten van spetterende optredens van Tony Jordan, Ralph Mackenbach, Ernst Bobby en de Rest en XMix. Daarnaast zullen er diverse verrassingen en lekkernijen op het veld uitgedeeld worden om deze middag compleet te maken.

De Rijnweek is dit jaar van 2 t/m 9 juli.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'