Rijnweek Rhenen komt met spetterend muzikaal programma

Geplaatst op: 20 mei 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Van vrijdag 3 juli tot en met zaterdag 11 juli staat Rhenen voor de achttiende keer in het teken van de Rijnweek.
Net als bij eerdere edities krijgt het publiek weer een keur aan topartiesten voorgeschoteld. Een gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Ook dit jaar is er een goede balans gevonden tussen het beschikbare budget en het aanbod van artiesten voor dit familie-evenement. Het doel van de Rijnweek is dat jong en oud zich kan vermaken. In samenwerking met organisatiebureau Hans de Jong Totaal is er een indrukwekkende line-up samengesteld. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig komt aan bod. Bovendien er is er ruime vernieuwing in de line-up aangebracht.

Nieuwkomers en oude bekenden
Onder de nieuwkomers mag de Rijnweek Kenny B welkom heten. Kenny B is een reggae en dancehall zanger van Surinaamse afkomst. Bekend van zijn superhit Parijs. Ook Ali B. zal voor het eerst het podium van de Rijnweek betreden. Hij is onder meer bekend van het televisieprogramma Op Volle Toeren. Verder passeren de dames van O’G3NE en Luminize en nieuwkomers DJ Tony Junior en de Dirty Daddies de revue. De organisatie van de Rijnweek is er trots op dat zij ook dit jaar oude bekenden mogen begroeten. Van Jeroen van der Boom, Nielson, Wolter Kroes tot DJ Jean. Stuk voor stuk zijn het artiesten die wel raad weten met het enthousiaste publiek dat de Rijnweek bezoekt. Met artiesten als Het Feestteam, René Schuurmans, Jelle B, Van Velzen en de band Van Dik Hout levert de Rijnweek nog meer toppers

Muzikaal event voor iedereen
Naast de feestavonden organiseert de Rijnweek nog meer activiteiten. Op zondag zal de oecumenische dienst weer plaatsvinden waar velen op af komen. Op maandagmiddag wordt er een middag georganiseerd speciaal voor ouderen. ’s Avonds zal de Lionsclub De Grebbeleeuw een pubquiz organiseren. Dinsdag zal het lifestyle-event Feel Good aan de Rijn plaatsvinden, waar vele lokale ondernemers zich zullen presenteren en de bezoekers zullen verwennen. Woensdag is het de beurt aan het Sterrenfonds. Ook zij brengen bekende artiesten mee als de Havenzangers en VOF de Kunst. Donderdag zal de Veerwei het terrein zijn van bekende Dj’s tijdens de dance-avond Go to the Future. Naast DJ Jean en Tony Junior zullen dan ook MC Maron Hill, Ruben Vitalis en DJ La Fuente optreden. De vrijdagavond staat in het teken van de Hollandse artiesten.

Meer informatie: www.rijnweek.nl

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'