Rijnweek op RTV Utrecht

Geplaatst op: 2 juli 2014

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

 

RHENEN – Dit jaar zendt RTV Utrecht een programma over de Rijnweek uit. In dit programma wordt een kijkje voor- en achter de schermen gegeven van dit unieke festival. De eerste aflevering is vrijdag 4 juli te zien.

Door Marco Geijtenbeek

De Rijnweek maakt het programma zelf, wat nergens anders gebeurt in Nederland. Grote festivals als Pinkpop en Lowlands worden door landelijke media verslagen. In totaal komen er 4 afleveringen op de regionale zender. Die zijn elk uur een maal te zien van 17:25 t/m 23:25. Samen geven de afleveringen een compleet beeld van het gratis festival in Rhenen.

Vrijdag is de eerste aflevering. Hierin wordt de opbouw van het festival gevolgd. De tweede aflevering op zondagavond laat de eerste zaterdag van de Rijnweek zien. Het maatschappelijke aspect komt aan bod in de derde aflevering. In de slotuitzending volgt een overzicht van de hele week.

Daarnaast produceert het televisieteam, net als andere jaren, een dagjournaal voor op internet. Hierin wordt per dag een impressie vertoond wat er te doen is geweest op de Rijnweek. Die afleveringen zijn te vinden op de Youtubepagina van de RijnweekRhenen.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'