Rijnweek ook speciaal voor ouderen en kinderen

Geplaatst op: 18 juni 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Alle doelgroepen zijn belangrijk en komen aan bod in de Rijnweek. Daarom is de maandagmiddag van 2 juli 2012 vaste prik voor de traditionele Ouderenmiddag en wordt op woensdagmiddag 4 juli het Kinderpopfestival gehouden voor alle kinderen . Vanwege de grote drukte moeten er voor de Ouderenmiddag wel gratis kaarten opgehaald worden bij het VVV in Rhenen.

De Ouderenmiddag heeft een langere geschiedenis dan de Rijnweek zelf. Waar het Rhenense festival de vijftiende editie ingaat, wordt het voor de Ouderenmiddag de dertigste editie, dus een heus jubileum. Voorzitter van de Rijnweek Henk Knoppert is zelf ook nauw betrokken bij de deze middag en vindt het erg belangrijk om dit aan de bezoekers aan te bieden.

Dankbaar

“De mensen leven helemaal naar zo’n middag toe, het is voor veel ouderen een echt uitje,” vertelt Knoppert. “Het is mooi om te zien hoe dankbaar de bezoekers zijn. Het is altijd één groot feest en dat zal dit jaar niet anders worden met optredens van de Poortzangers, Ricardo’s Magic Show en Willeke Alberti.” De Ouderenmiddag is op maandagmiddag 2 juli 2012 vanaf 13.30 uur voor alle bezoekers ouder dan 55 jaar. Bezoekers moeten wel kaarten hebben, die gratis gehaald kunnen worden bij het VVV in Rhenen.

Kinderpop

Het Kinderpopfestival wordt gehouden op woensdag 4 juli 2012 van 13.00 tot 16.00 uur. Net als vorig jaar verwacht de organisatie weer veel vrolijke kinderen die kunnen genieten en meezingen met artiesten als Ralf Mackenbach, StarZ en de theatershow van Kapitein Blauwbaard.

“Voor de kinderen zijn er appels van Blijderveen Fruit, snoep van Look-O-Look en pakjes drinken van SiSi,” vertelt Daniella van den Broek van de organisatie. “Ouwehands Dierenpark staat er met de Beestenbus en er zijn meerdere activiteiten speciaal voor de kinderen. We gaan er voor alle kinderen een gezellige middag van maken en het wordt een groot succes.”

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'