Rijnweek

Rijnweek Motortoertocht

Geplaatst op: 2 april 2019

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Motortoertochy

Na maandenlange voorbereiding is de route van de Rijnweek motortoertocht 2019 uitgezet en is de inschrijving geopend. Op zaterdag 06 juli 2019 zal de Veerwei ’s ochtends vroeg vol staan met een paar honderd deelnemers, allen klaar om per motor een schitterende toer te maken.

De Rijnweek motortoertocht is ook dit jaar weer uniek van opzet en nog niet eerder gemaakt over een parcours van zo’n 180 kilometer met veel afwisseling, veel bochten, weinig provinciale wegen en uiteraard geen snelwegen. “Het waren weer veel zondagen die we aan het uitzetten van de route hebben gespendeerd. Elk jaar proberen we de route weer mooier te maken dan de vorige en dat is voor de motortourtocht van 2019 zeker gelukt. Natuurlijk wordt de tocht gecombineerd met een heerlijke lunch en gezamenlijk afgesloten met een drankje” vertelt Ronald Siepermann van de organisatie van de Rijnweek Motortoertocht. “Het inschrijfgeld van € 12,50 geven we dit jaar aan de Hersenstichting en de Ouderenmiddag van de Rijnweek.”

Goede doelen

De organisatie van de Rijnweek Motortoertocht heeft voor dit jaar twee goede doelen uitgekozen. Siepermann: “Jaarlijks kiezen we een goed doel waar we het inschrijfgeld aan geven. Meestal zijn het stichtingen die we met de publiciteit van de Rijnweek wat meer aandacht willen geven. Naast de Hersenstichting kiezen we dit jaar er ook voor om de helft aan de programmering van artiesten van de ouderenmiddag van de Rijnweek te geven. Dit bijzondere onderdeel van de Rijnweek verdient extra steun vinden wij.” Geïnteresseerden kunnen zich voor 16 juni 2019 opgeven via [email protected]

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'