Rijnweek gaat weer knallen in 2013

Geplaatst op: 3 april 2013

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Het bestuur van de Rijnweek mag met trots bekend maken dat van 6 tot en met 13 juli 2013 de zestiende editie van het Rhenense evenement plaats gaat vinden. De Rijnweek zorgt al jaren voor vertier voor iedereen in Rhenen en tot ver daar buiten. Voorzitter Henk Knoppert: “Aan iedere groep wordt gedacht.”

De organisatoren van de Rijnweek geven weer groen licht. Ook in 2013 wordt het familiefestival gehouden in de Rhenense Veerwei en daarmee wordt het de zestiende editie van de feestweek. De vele succesvolle onderdelen zoals de Ouderenmiddag, Kinderpop, Rijnpop, de oecumenische viering en de Motortoertocht tesamen met de feestavonden op de beide zaterdagen, donderdag en vrijdag, gaan het evenement weer tot een succes maken. De kermis start op vrijdag 5 juli 2013.

“We zijn er van overtuigd dat we ondanks de economische crisis ook dit jaar met een mooi programma komen voor het hele gezin,” aldus voorzitter Henk Knoppert. “We hebben ook vorig jaar iets heel moois neergezet, waar Rhenen trots op mag zijn. Dat gaat dit jaar ook zeker weer gebeuren. Aan iedereen wordt ook deze editie gedacht en de gezelligheid waar dit evenement bekend om staat, komt ook in 2013 terug. De Veerwei is weer voor iedereen gratis toegankelijk en het wordt een hele week feest in Rhenen.”

De komende weken wordt door de organisatie van de Rijnweek hard gewerkt aan de programmering tijdens de middagen en de feestavonden. Om het evenement tot een groot succes te maken is hulp van sponsoren daarbij nog altijd van harte welkom.

Voor meer informatie: www.rijnweek.nl

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'