Rijnweek 2020 van start

Geplaatst op: 14 februari 2020

Door: Eric van der Sluis

Foto: Saskia Zeller

Afgelopen donderdag 13 februari was het eerste netwerkevent van de Rijnweek Rhenen. Op deze bijeenkomst, die werd gecombineerd met de heropening van Villa GrebbeOord onderaan de Grebbeberg, werden de planning, programma en organisatie besproken met de sponsoren. Een belangrijk moment waardoor de eerste artiesten geboekt kunnen worden voor het grootste gratis festival van Midden-Nederland en een mooie start in een uniek gebouw.

Villa GrebbeOord startte na herbouw en renovatie in 2015 als brasserie, maar kreeg steeds meer aanvragen voor feesten en partijen. Doordoor heeft eigenaar Sasja Masovic besloten een keuze te maken en verder te gaan als feest- en evenementenlocatie. Sasja vertelt trots: “Met plezier en ambitie zijn we destijds begonnen met het uitbaten van de brasserie, onderaan de Grebbeberg, maar deze mooie locatie komt echter het meest tot z’n recht bij bruiloften en feestjes. Daardoor hebben we besloten onze passie te volgen en ons alleen daarop te richten. Ons restaurant Het Oude Pakhuis in Wageningen blijft wel open voor daggasten. Ik ben vereerd dat ik de heropening van Villa GrebbeOord mag combineren met de aftrap van de netwerkevents van de Rijnweek. Twee belangrijke momenten. Vanaf dit jaar is Villa GrebbeOord ook voor het eerst sponsor van de Rijnweek”.

De organisatie van de Rijnweek ondersteunt ondernemers die Rhenen en de regio mooier willen maken met dit soort events de komende maanden. De ondernemers die afgelopen donderdag aanwezig waren, steunen de ambitieuze plannen voor Rijnweek 2020 waardoor binnenkort de eerste artiesten bekend gemaakt kunnen worden. Alle commissies en vrijwilligers staan klaar om van 3 t/m 11 juli weer het mooiste gratis festival van Nederland te realiseren.

Van links naar rechts; Sasja Masovic Grebbeoord, Ray van Zuilen Rijnweek, Lieselore van Dijkhuizen Rijnweek, Peter van der Jagt,. Voorzitter Rijnweek.

© Copyright 2021 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'