Rijnweek

Rijnweek 2018 met meeste activiteiten ooit

Geplaatst op: 9 juni 2018

Door: Jesse Schmitz

Foto: Saskia Zeller

De 21e editie van de Rijnweek heeft nog nooit zo veel activiteiten gehad. In de week van 30 juni tot en met 7 juli 2018 kan iedereen zich aanmelden voor bijvoorbeeld de viswedstrijd, de kaartavond, darten, de pubquiz of het zomercarnaval.

Behalve de middagen en avonden waarop het publiek kan genieten van allerlei artiesten, kent de Rijnweek al jaren allerlei andere activiteiten zoals de kermis, de oecumenische viering en de motortoertocht. Daar zijn er deze editie nog veel bij gekomen.

Pubquiz

Op maandagavond 2 juli 2018 wordt in de grote tent in de Rhenense Veerwei de Pubquiz Rhenen Rijnweek Edition georganiseerd door Pubquiz Rhenen en Lionsclub De Grebbeleeuw. Meer dan 50 teams gaan de kennisstrijd met elkaar aan op het gebied van sport, actualiteiten, geschiedenis, muziek, cultuur en lokale wetenswaardigheden. Teams voor de pubquiz bestaan uit 4 tot 6 personen en aanmelden met team kan via www.pubquizrhenen.nl of een email naar [email protected] De avond duurt van 20.00 tot 23.00 uur en de opbrengst van de pubquiz gaat volledig naar het goede doel.

Kaart- en dartavond

Op dinsdagavond 3 juli is de Rijnweektent het toneel van kaarters en darters. Vanaf 20.00 uur staan er tafels klaar om te klaverjassen en te jokeren. Opgave hiervoor kan voor 5 euro via [email protected] of voor aanvang op de avond zelf bij de ingang. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Darten gebeurt hier tijdens de Open Rijnweek 2018 Darts op 16 banen voor maximaal 126 deelnemers. Inschrijfgeld bedraagt 10 euro en opgave kan vooraf via 06-51748906.

Rijnweek Zomercarnaval

Op woensdagavond 4 juli wordt van 20.30 tot 01.00 uur het Hello Summer Carnaval gehouden. Het is voor het eerst dat carnaval hiermee niet alleen in de lente in Rhenen wordt gevierd, maar ook in hartje zomer. Optredens tijdens dit Rijnweek zomercarnaval zijn er van het Feestteam en Gebroerders Rossig. Kaarten voor dit evenement zijn voor 10 euro in de voorverkoop te koop via www.cunehearen.nl of voor 15 euro aan de deur op woensdag zelf.

Rijnweek viswedstrijd

Op zaterdag 7 juli van 9.00 tot 13.30 uur wordt er gevist in de Rijn tijdens de Rijnweek tijdens het Open Rijnweek Koppelwedstrijd georganiseerd door HSV De Voorn samen met Stichting Rijnweek. Maximaal 20 koppels kunnen hier aan meedoen voor 25 euro per koppel. Om 7.30 uur wordt geloot in het clubgebouw van HSV De Voorn aan de Grebbeweg 81 op sportpark Candia in Rhenen en meer informatie en opgave kan via [email protected]

 

 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'