Rijnweek 2012 wil graag meer sponsoren

Geplaatst op: 16 mei 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Rijnweek 2012 kan voor de organisatie van de Rhenense feestweek meer sponsoren goed gebruiken. Aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn B.V. is voor het vierde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van het evenement, maar om ook deze vijftiende editie tot een groot succes te maken zijn extra sponsoren meer dan welkom. Zij krijgen er dan ook veel voor terug.

Een evenement dat gratis voor alle bezoekers is, kan niet zonder sponsoren. Gelukkig zijn er in Rhenen en omgeving veel bedrijven die de Rijnweek een warm hart toedragen door middel van sponsoring. Dit jaar is dat extra aantrekkelijk gemaakt omdat naast de gebruikelijke optredens van bekende artiesten en het feest in het sponsorpaviljoen, ook een groot aantal activiteiten worden georganiseerd waar sponsoren actief bij betrokken zullen zijn, zoals het varen in power- en ribboten, Golfen over de Rijn, een Solex toertocht en het rijden in Porsches.

Real Connection

De Rijnweek wordt al jaren ondersteund door een sponsorcommissie, bestaande uit dertien leden die nauwe contacten onderhouden met sponsoren en natuurlijk nog steeds nieuwe proberen aan te trekken. Dit jaar hebben zij de hulp van Real Connection B.V. uit Veenendaal. Real Connection houdt zich onder andere bezig met acquisitievraagstukken en benadert bedrijven en ondernemingen in de regio die voor sponsoring van de Rijnweek in aanmerking kunnen komen.

Volgens directeur/eigenaar Robert Sybesma verloopt dat voorspoedig. “Het loopt goed en we krijgen veel positieve reacties. We krijgen zelfs ook reacties van geïnteresseerden waarom zij niet eerder benaderd waren voor sponsoring van dit evenement. We richten ons vooral op bedrijven die binding met de regio hebben en daardoor ook mogelijk met dit evenement, want we weten dat de Rijnweek leeft in de regio.”

Reunie

Voor sponsoren is de Rijnweek vaak een reunie. Veel sponsoren uit de regio kennen elkaar en komen elkaar hier weer tegen in een gezellige ambiance. Daarnaast doen ze het vaak ook als een bedankje richting hun personeel die zo een avond in het sponsorpaviljoen kunnen bezoeken.

De sponsoren zijn zo een zeer belangrijk onderdeel binnen de realisering van de Rijnweek. Zonder hen is het niet mogelijk om een hele week zo’n groot en gratis festival te organiseren dat al zoveel jaren een groot succes is in Rhenen. De sponsorcommissie hoopt dan ook dat meer mensen het feestelijke evenement een hart onder de riem willen steken.

Kijk voor het sponsorcontract en meer informatie op www.rijnweek.nl/sponsoren

 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'