Rijnweek 2011 gestart met motortoertocht!

Geplaatst op: 2 juli 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

De Rijnweek 2011 is vandaag echt van start gegaan met de motortoertocht 2011. Vanochtend zijn tussen 9.00 en 10.30 uur ongeveer 200 motorliefhebbers begonnen aan de 212 kilometer lange tocht. Hiervan gaat een gedeelte in ieder geval door de Peel en de Betuwe, maar ook wordt nog door Duitsland gereden.

Volgens mede-organisator Ronald Siepermann zijn de omstandigheden vandaag perfect. “Het is ideaal weer en iedereen is enthousiast. We rijden een mooie route door afwisselende landschappen. En het is zo goed georganiseerd, waar vind je nog een toertocht die dit kan bieden? Ik denk dat  het een geslaagde start van de Rijnweek is.”

Een aantal reacties

Mia de Jong: “Het was een hartstikke mooie tocht met verschrikkelijk goed weer. Vooral door Duitsland was het lekker rijden, want daar zijn gelukkig weinig drempels.”

Walter Siemons: “Ik reed nu voor de derde keer mee in de Rijnweek motortoertocht. Het is altijd leuk en het was nu een mooie tocht. Het weer zat natuurlijk ook mee.”

Gerrit Jansen: “De tocht was prima en goed georganiseerd. Ik heb al vaker meegereden, maar het was deze keer ook leuk dat voor het eerst mijn dochter meereed.”

Dick Karssemeyer: “Deze motortoertocht was weer keurig georganiseerd. Heerlijk veel bochten, vrijwel geen snelweg, zoals het hoort bij zo’n tocht. En alleen maar plezierig volk. Er werd ook netjes gereden.”

Fius van Laar: “Het was goed, heel mooi zelfs. We hebben diverse mooie plekjes gezien onderweg gezien. Het was ook fantastisch motorweer.”

Dick de Winter: “Fantastisch. Lekker sportief! Het was voor mij de eerste keer, omdat ik er eerder niet vanaf wist. Even was de groep wat verder bij mij vandaan, dus moest ik even gas geven. Ik wil altijd voorin rijden.”

Ad Baars: “Het was helemaal geweldig. Het was ook een mooie opkomst en we hadden zeer goed weer. Het was afwisselend met bijvoorbeeld een stukje dijk, stukje Duitsland, zelfs de pont over. En we hebben goed gegeten in het pannenkoekenhuis.”

Ina Baars: “Het was gewoon een mooie rit, een rit waar alles in zat. We reden langs prachtige rozenvelden. Bij Berg en Dal op een weg waar een auto niet mocht komen, maar wij wel.”

Remco Schuilenburg: “Ik heb sinds een maand mijn motorrijbewijs en sinds drie weken een motor. Het was dan ook de langste rit die ik tot nu toe gereden heb. Ik vond het super. Volgend jaar kom ik weer.”

Jan van den Broek: “Het was de vierde keer dat ik de Rijnweek Motortoertocht reed. Elk jaar is het een mooie route. Nu waren er vooral veel binnenwegen. Het was goed georganiseerd.”

Chris van Nieuwamerongen: “Het was een mooie route en we hadden geen last van het weer. Vooral het stuk achter Nijmegen, Berg en Dal, was een mooi stuk. Daar kom je niet zo vaak. En de lunch was goed verzorgd.”

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'