Rijnweek 2011 gaat Rhenen verrassen

Geplaatst op: 2 mei 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – De Rijnweek 2011 gaat volgens hoofdsponsor Peter Looijen van Aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn. B.V. weer een absoluut succes worden. “Vorig jaar werd de Rijnweek helaas afgesloten met noodweer,” vertelt Looijen. “Die nasmaak moeten we snel vergeten, dus dit moet de mooiste Rijnweek worden.

Het Rhenense aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn B.V. is voor het derde achtereenvolgende jaar de hoofdsponsor van de Rijnweek. Peter Looijen wil dat de Rijnweek de hele week gezellig is en daarom moet er ook elke avond een grote artiest zijn. “We willen dat het voor bezoekers moeilijk kiezen wordt welke avond ze gaan, omdat elke avond een mooi programma heeft.”

In de komende tijd zullen er meer namen bekend worden gemaakt. Volgens Looijen zitten er ook dit jaar grote namen tussen. “We zullen Rhenen verrassen, want er komen topartiesten,” aldus Looijen. “En er zit afwisseling in. Het leuke is ook dat deze artiesten spontaan ‘ja’ zeggen.”

Voor iedereen
De hoofdsponsor vindt dat iedereen trots mag zijn dat Rhenen zo’n evenement heeft. “Het is mooi om de hele veerwei vol met mensen te zien. Er is altijd veel sfeer, zowel in de wei als in de tent,” vertelt Looijen. “En de Rijnweek is voor iedereen. We merken dat het bij iedereen leeft, zeker na vorig jaar, toen er twijfel was over de doorgang van Rijnweek 2010.”

Looijen vindt het goed dat er tijdens de Rijnweek speciaal gedacht wordt aan ouderen en gehandicapten. Ook dit jaar is er voor hen een apart programma samengesteld. Looijen: “Die mensen leven helemaal naar de Rijnweek toe, dus ook voor hen moet er goed vermaak zijn. Het is voor hen een uitje en daar doe je het voor.”

Daarnaast is het volgens Looijen knap dat de Rijnweek altijd zo goed georganiseerd wordt. “Het lukt de organisatie, het bestuur en door de vele vrijwilligers steeds weer om er een feestweek van te maken. En ook nu weer zal er voldoende afwisseling zijn in artiesten, vooral op de thema-avonden.”

Vorig jaar was er eerst twijfel over het al dan niet doorgaan van de Rijnweek. Vervolgens eindigde de slotavond helaas in noodweer. Volgens Looijen wordt de herinnering aan die afloop dit jaar teniet gedaan. Looijen: “Deze Rijnweek wordt zo goed om vorig jaar te vergeten. Rijnweek 2011 wordt een ‘Super-Rijnweek’.”

 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'