Rijnkidz geef kinderen een droom middag.

Geplaatst op: 17 juni 2019

Door: Eric van der Sluis

Foto: DJ Melvin

De woensdagmiddag van de Rijnweek is wederom het feest voor kinderen. De organisatie is er trots op dat zij met het Rijnkidz festival weer een breed programma aan optredens heeft kunnen te strikken. Het RijnKidz festival op woensdag 10 juli is voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s volledig gratis toegankelijk. Dit jaar staat RijnKidz Rhenen onder regie van Dj Melvin, een Rhenense Dj die sinds zijn afgelopen optreden vorig jaar furore maakt.

Het podium programma bestaat dit jaar uit een variatie aan muziek en pop acts. De meiden groep STARZ is dagelijks te zien bij RTL Telekids en geven tijdens Rijnkidz een optreden. De zes brutale tieners van popgroep TEENZ beloven de hele veerwei van RijnKidz tijdens de Rijnweek aan het dansen te krijgen. Zanger en entertainer Rogier staat voor een variatie aan herkenbare liedjes en verrassende entertainment. Voor de allerkleinste is er BIBA Boerderij, deze bekende serie van RTL Telekids geeft een unieke theatershow voor de allerkleinste. Tussen de optredens door worden een dansvoorstellingen geven door Dansschool Dansemiek uit Rhenen en TriSport uit Rhenen.

De grootste verassing van afgelopen jaar op RijnKidz was Dj Melvin. Dj Melvin wist met zijn muziek iedereen aan het dansen te krijgen. Dj Melvin is 17 jaar oud en treedt vaker op, in zowel club’s als verjaardagen en bruiloften zet Dj Melvin de boel op stelten. “Vorig jaar was mijn eerste optreden op RijnKidz tijdens de Rijnweek. Het was de eerste keer dat ik op zo’n groot podium stond en vond het geweldig.  Dit jaar gaan we het nog gezelliger proberen te maken.” Verteld Dj Melvin.

Rijnkidz wordt gehouden van 12.00 tot 17.00 uur op het Rijnweek festival terrein op de Veerwei in Rhenen. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen in alle leeftijdsgroepen en zijn volledig gratis toegankelijk.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'