Oude gemeentehuis opgeleverd door samenwerking sponsoren Rijnweek

Geplaatst op: 18 juni 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Het oude gemeentehuis aan de Herenstraat in Rhenen is opgeleverd. Aannemingsbedrijf  P. Looijn en Zn. B.V., tevens hoofdsponsor van de Rijnweek, is klaar met de renovatie van het pand dat twee jaar geleden gekocht is door Hans van de Glind. De benedenverdieping is bestemd voor exclusieve winkels of kantoorruimte en de eerste en tweede verdieping bestaan uit twee luxe appartementen met prachtig uitzicht.

 In 2010 werd het voormalige gemeentehuis gesloopt met uitzondering van het monumentale gedeelte dat nu helemaal gerenoveerd is. Peter Looijen van Aannemingsbedrijf P. Looijen en Zn. B.V. is tevreden met het eindresultaat. “Als aannemer en Rhenenaar ben ik zeer tevreden hoe het geworden is. Het is een bijzonder project en dat doe ik graag.”

De aannemer heeft samen met de eigenaar zijn best gedaan om het pand te behouden voor Rhenen. Looijen is hoofdsponsor van de Rijnweek, die wordt gehouden van 30 juni tot en met 7 juli in de Veerwei in Rhenen, en ook Van de Glind is een belangrijke sponsor van de Rhenense feestweek. Beiden hebben hart voor de Rhenense gemeenschap en ook het gerenoveerde voormalige gemeentehuis is een mooie en succesvolle samenwerking geworden.

“Het pand is karakteristiek voor Rhenen en heeft uitstraling,” vertelt Looijen. “Hier wil je in gezien worden. De ruimte op alledrie de verdiepingen is groot en het uitzicht vanuit de twee appartementen is schitterend.” Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan Scheffer Vastgoed B.V.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'