Nick en Simon

Nick en Simon op slotdag Rijnweek

Geplaatst op: 21 februari 2019

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Volendammusic

De traditionele slotavond van de Rijnweek wordt voor de 22e editie een echte festivaldag en van Nick en Simon is al bekend dat ze op het podium staan. De Volendammers zijn daarmee de eerste grote artiesten die op zaterdag 13 juli 2019 naar Rhenen komen.

Eerder werd al bekend dat Rijnweek 2019 werd uitgebreid met een extra avond, namelijk op woensdag 10 juli met ‘de Vrienden van de Rijnweek’ met onder andere Wolter Kroes en The Dirty Daddies. De zaterdag van 13 juli wordt nu een extra lange festivaldag waar de programmering als om 15;00 uur begint. Negen uur lang is er een non-stop programma met artiesten met in de avond een groots optreden van het Volendamse duo Nick en Simon. Ook nieuw is dat er deze dag extra foodtrucks in de Veerwei komen te staan zodat het publiek gevarieerd kan eten, drinken en genieten.

Voorzitter Peter van der Jagt is erg blij met deze ontwikkelingen: “Door de vernieuwingen bij de Rijnweek kunnen we dit jaar het publiek en de sponsoren veel meer bieden. Dat komt enerzijds door de Rijnweek organisatorisch efficiënter en daarmee goedkoper te organiseren, anderzijds blijft de Rijnweek het jaarlijkse event voor bedrijven om bij te praten, te netwerken en te genieten en blijft de steun van bedrijven groot.”

Rijnweek 2019 vindt plaats van 6 juli tot en met 13 juli. Alle avonden in de Veerwei zijn voor iedereen volledig gratis te bezoeken.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'