Motorrijders toeren samen ALS de wereld uit!

Geplaatst op: 13 mei 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Rhenen: Ook dit jaar zal tijdens de Rijnweek de motortoertocht worden gereden. Dit maal staat deze toertocht in het teken van de strijd tegen ALS. ALS is een dodelijke invaliderende aandoening aan het zenuwstelsel. l De organisatoren van de Rijnweek vinden dat dit goede doel een podium verdient. Onder het motto; “Motorrijders toeren samen ALS de wereld uit”. De toertocht wordt op zaterdag 4 juli gereden.

Samen trappen we ALS de wereld uit
Op 28 mei a.s. vindt de 4e editie van de  Tour du ALS plaats. Fietsers, wandelaars en hardlopers zullen dan de Mont Ventoux beklimmen. De berg is vanwege de 1912 steile meters berucht en beroemd. Alle deelnemers doen mee onder het motto “Samen trappen we ALS de wereld uit”. Onder de motorrijders van de toertocht zijn een aantal zogeheten motards Tour du ALS actief. Zij zetten zich elk jaar in om de deelnemers aan de Tour du ALS te begeleiden.  Ter nagedachtenis van Jan Scholtens, die dit jaar op 15 maart aan de ongeneeslijke ziekte overleed en tevens tot de groep motards behoorde, wordt de motortoertocht opgedragen.

Lunchgeld als donatie

De afgelopen toertochten bekostigden de deelnemers aan de toertocht de lunch zelf. Dit jaar vraagt de organisatie hen om de kosten voor de lunch € 10,– bij inschrijving voor de toertocht te doneren aan de Stichting ALS. Als tegenprestatie zal Eurapco (www.eaurapco.com) een door ’t Pakhuis Horeca & Catering Service verzorgde  lunch aanbieden. Simako-BDM biedt tijdens een middagstop een heerlijk drankje aan.

Aanmelden
Aanmelden voor de motortoertocht kan voor 15 juni a.s. via e-mail naar: [email protected]. Meer informatie staat op www.motards-tourduals.nl en www.tourduals.nl

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'