Mix van nieuw en oud tijdens Rijnweek 2012

Geplaatst op: 9 mei 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Rijnweek 2012 moet een heus familie-evenement worden. De vijftiende editie van het festival, van zaterdag 30 juni tot zaterdag 7 juli op de Veerwei in Rhenen, staat grotendeels in het teken van het gezin.

Tussen de optredens van bekende artiesten door wordt de Rhenense feestweek aangevuld met activiteiten als varen met powerboats en een zeepkistenrace. De Rijnweek is dit jaar als vanouds gratis te bezoeken. In 2011 besloot de organisatie op de drukke avonden nog entree te heffen, om het evenement op die manier betaalbaar te houden.

Tijdens de openingsavond op 30 juni treden onder meer Chris Hordijk, Wolter Kroes en Lee Towers op. Op donderdag wordt traditioneel de Hollandse avond gehouden. Ook tijdens de slotavond staan er diverse bekende namen op het programma. Zo komen Leonie Meijer en Berget Lewis en sluiten Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé de avond af.

Tijdens de Rijnweek vinden ook jaarlijks terugkerende evenementen als de oecumenische viering, de ouderenmiddag, het Rijnpopfestival, de kindermiddag en het Brugfestival plaats.

Bron: de Gelderlander

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'