Middag voor ernstige zieke kinderen

Geplaatst op: 24 juni 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Ernstig zieke kinderen en hun familie krijgen woensdagmiddag 8 juli een fantastische middag voorgeschoteld. Dan organiseert het Sterrenfonds in samenwerking met de Rijnweek en het Radboudumc het Sterrenfonds Zomerfeest 2015. Het is alleen maar ontspanning wat de klok slaat. Als je ernstig ziek bent, verdien je gewoon zo’n middag. Dat is het uitgangspunt.

Het programma ziet er weer gezellig uit. VOF de Kunst treedt op met een speciaal kinderprogramma. En natuurlijk passeren hun oude klassiekers ook de revue als ‘Suzanne’ en ‘Een kopje koffie’. De nieuwe boyband sensatie ‘Stad en Land’ is ook gestrikt en ras-entertainer Wolter Kroes maakt het feestje compleet.

Begeleiding
Ernstig zieke kinderen, fysiek wel in staat bij het Sterrenfonds Zomerfeest aanwezig te zijn, zijn samen met het gezin de gast. De kinderen hebben oncologische aandoeningen, stofwisselingsziekten, auto-immuunziekten of zijn dialyse patiëntjes met extreem beperkte mogelijkheden om op vakantie te gaan. Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in de leeftijd 0 tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer even echt kind te laten zijn.

Naast muziek nog veel meer vertier
Vrijdag 3 juli start de traditionele kermis. De dag erop geven motoren gas voor de indrukwekkende motortoertocht. Zondag organiseert de Raad van Kerken/Kesteren een oecumenische viering met als thema ´groei en Bloei´. Iedereen is welkom. De Ouderenmiddag op maandag vindt deze keer plaats in het Gastenpaviljoen. Doe maandagavond mee met de populaire Pubquiz Rhenen. Deze speciale ‘Rijnweek Edition’ staat garant voor veel plezier en een gezonde competitie. De verdiensten? De eeuwige roem en je speelt mee voor het goede doel. Feel Good aan de Rijn op dinsdagavond is the place to be voor een heerlijk avondje lifestyle.

Rijnweek muziekfestival
De Rijnweek staat verder vooral in het teken van muziek. Wat te denken van de Dance-avond Go to the Future op donderdagavond. De organisatoren presenteren een afwisselende line-up van formaat met verschillende populaire dj’s. Daarnaast staat de Rijnweek de hele week garant voor de beste optredens van o.a. Kenny B, Ali B, O’G3NE, Luminize, Jeroen van der Boom, Van Dik Hout, Nielson en Van Velzen met band.

Het gratis toegankelijke unieke festival wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van talloze sponsoren.

Kijk voor meer informatie over het Sterrenfonds op www.sterrenfonds.nl en voor het programma op www.rijnweek.nl

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'