Kindermiddag 2012 helemaal voor de kids

Geplaatst op: 5 juli 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

De Rijnweek is op woensdagmiddag voor de kinderen. Gistermiddag traden speciaal voor hen op het Kinderpopfestival StarZ, Kapitein Blauwbaard en Ralf Mackenbach op. Ook konden ze genieten van appels van Blijderveen Fruit, snoep van Look-o-Looken en pakjes drinken van SiSi en tevens ravotten op een luchtkussen.

De woensmiddag begon voor de bezoekers met een schitterend zomers weer en een even zo zomers optreden van StarZ. De beide dames van StarZ waren goed bekend bij het publiek want een aantal meiden uit het publiek verzamelde zich dicht bij het podium toen Monique en Cheraly van StarZ de diverse pasjes aan de bezoekers uitlegden om later toe te passen in hun vrolijke liedjes.

Hierna trad de mysterieuze Kapitein Blauwbaard op. Met zijn goocheltrucs deed hij de kinderen versteld staan van de wereld van magie gecombineerd met avontuur en humor.

Ralf Mackenbach

Het aanwezige publiek had zich inmiddels verzameld voor het laatste optreden van Kinderpop 2012. Vorig jaar moest Ralf Mackenbach voor de Rijnweek helaas op het laatste moment afzeggen, maar dit jaar was hij er en heeft hij dat helemaal goedgemaakt. Hij had voor zijn optreden zelfs vier danseressen meegenomen.

Het was duidelijk dat veel meiden in het publiek speciaal voor hem waren gekomen, soms zelfs van ver, want zij zongen zijn nummers luidkeels mee. Na afloop bedankte Ralf het publiek nog eens extra toen hij uitgebreid de tijd nam om handtekeningen uit te delen en met zijn fans op de foto te gaan. De Kindermiddag 2012 werd zo een groot succes en helemaal aan de kinderen gegeven.

 

 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'