Kermis booster van de Rijnweek

Geplaatst op: 24 juni 2019

Door: Eric van der Sluis

Foto: Lara van Gelderen

Jaarlijks is het een terugkerend fenomeen en een trekpleister voor jong en oud: de kermis tijdens de Rijnweek. Voor de liefhebbers het hoogtepunt van het jaar en voor iedereen een geweldig plaatje aan de Rijn.

De kermis en de Rijnweek zijn van oudsher niet los van elkaar te denken, toch veranderen er jaarlijks kleine details in de opzet en de invulling van de attracties. Dit jaar wordt er weer groots uitgepakt met een breed scala aan attracties waarbij een leuk dagje uit voor iedereen een garantie is.

Voor de durfals is er dit jaar weer de booster die letterlijk en figuurlijk als een paal boven water staat. En voor de jongere bezoekers bijvoorbeeld het spiegeldoolhof die garant staat voor een spannende route waar je jezelf heel vaak zal tegenkomen. Een verdere opsomming van een aantal andere attracties: Trampoline, Waterballen, Madmill, Minicar, Devil rock, Poliep, Breakdance, Crazy Beach Party, Booster, Schietsalon, Funhouse, Ghost Villa en natuurlijk zijn de draaimolen en de botsauto’s ook aanwezig op de Veerwei.

Ook voor een hapje en een drankje bent u de Rijn aan het goede adres bij een van de vele kraampjes. De traditionele oliebol en/of suikerspin mogen uiteraard niet ontbreken tijdens het bezoek!

Patiënten met nier- en leverziekten moeten zeer voorzichtig zijn, omdat Sildenafil deze organen http://sildenafil-medicamento.com/kan beïnvloeden. Hetzelfde verwijst naar zweren van hartproblemen, bloedbanen en enz.

De kermis wordt dit jaar verzorgd door W.M. Verdonk & H.N. Sipkema Kermisexploitatie die hoe dan ook voor een onvergetelijke week zullen zorgen. De kermis is vanaf vrijdag 5 juli 16:00 uur te bezoeken. De openingstijden staan op het programma van de Rijnweek vermeld.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'