Kane sluit Rockfestival Rijnweek in stijl af

Geplaatst op: 9 juli 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Voor de eerste keer kende de Rijnweek een echt Rockfestival. Gisteravond traden hier Rene Shuman & Angel-Eye, Ray Klaassen, Jacqueline Govaert en Kane op. Zeker de afsluitende show van Kane zal bij menig bezoeker kippenvel hebben veroorzaakt.

Het Rijnweek Rockfestival begon met een optreden van Rene Shuman & Angel-Eye. Met hun rock ’n roll warmde het zangduo het publiek op, bijgestaan door een aantal breakdancers en een showdance koppel. Hierna nam zanger-muzikant Ray Klaassen het podium over.

Iets voor tienen begint Jacqueline Govaert aan haar optreden. Het is voor haar de eerste keer dat ze op de Rijnweek is. Op het podium vertelt ze dat ze Rhenen kent, omdat haar oma in Veenendaal woonde. Het enthousiasme van de bezoekers in de Veerwei wordt vervolgens groot als zij haar hit Overrated inzet.

Dat veel bezoekers speciaal voor Kane zijn gekomen, blijkt wel als zanger Dinand Woesthoff samen met zijn live-band opkomt. Het publiek heeft even moeten wachten voor het podium gereed was gemaakt voor de Haagse rockband, maar krijgt vervolgens waar het voor gekomen is.

Kane sluit met een geweldige muzikale en visuele show het eerste Rockfestival van de Rijnweek in stijl af. De toegift waarbij zij hun hit High Places spelen, zal voor veel bezoekers nog lang in het geheugen achterblijven.

 


 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'