Jeroen van de Boom en O’G3NE op de Rijnweek

Geplaatst op: 22 april 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Rhenen: Ook dit jaar zal Rhenen een week lang in het teken staan van de Rijnweek. Het festival zal van 4 t/m 11 juli plaatsvinden. Inmiddels zijn de eerste artiesten bekendgemaakt; Jeroen van der Boom zal de aftrap doen op de eerste avond en O’G3NE zal later in de week volgen.

18e editie

Dit jaar vindt de Rijnweek voor de 18e keer plaats. Een mijlpaal, waar veel vrijwilligers zich weer hard voor ingezet hebben. Het concept van de Rijnweek is al jaren een groot succes gebleken en zal daarom dit jaar niet veel afwijken van voorgaande jaren. Toch is het samenstellen van een programma, dat een breed publiek aanspreekt, ieder jaar weer een uitdaging. Om zoveel mogelijk bekende artiesten te kunnen laten optreden, zetten de vrijwilligers van de sponsorcommissie zich met man en macht in om zoveel mogelijk sponsoren te werven voor het festival. Ruim één vierde van het budget zal besteed worden aan de artiesten.

OJ_2015_1

Jeroen van de Boom

Hij is bijna kind aan huis. Jeroen is één van de artiesten die zijn naam jaren geleden al aan de Rijnweek heeft verbonden. Al in het begin van zijn carrière kreeg hij iedereen in de wei aan het dansen. Nieuwkomer op de Rijnweek is Voice Of Holland winnaar van 2014: O’G3NE! De meidengroep bestaande uit drie zussen zal een spetterend optreden weggeven. Het programma voor de rest van de week houdt de organisatie nog even geheim.

Speciale dagen

Op zondag zal de Rijnweek in het teken staan van de oecumenische viering en op maandag wordt er wederom een dag voor de ouderen georganiseerd. Voor ernstig zieke kinderen staat er op woensdag een onbezorgde dag op het programma.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'