haringparty

Je hebt elkaar nodig

Geplaatst op: 17 maart 2019

Door: Eric van der Sluis

Foto: Lara van Gelderen

De organisatie van de 22e editie van de Rijnweek in Rhenen is in volle gang. De Haringparty, voorafgaand aan de Rijnweek, is inmiddels een begrip geworden en wordt 19 juni gehouden bij Moeke op de 1e verdieping met uitzicht over de Rijn, de Veerwei en Rhenen. Het is de plek waar ondernemers uit de regio samenkomen, net voordat de Rijnweek begint. Dit jaar wordt de Haringparty georganiseerd door restaurant Moeke en Arjan Pastoor visspecialist uit Rhenen.

Restaurant Moeke in Rhenen

Restaurant Moeke sponsort voor de 3e keer de Rijnweek en breidt deze sponsoring uit. Naast de sponsoring van de Haringparty verzorgt restaurant Moeke ook de hapjes tijdens de toegevoegde woensdagvond tijdens de Rijnweek. Glenn Zenner van Moeke vertelt; “de overeenkomst tussen de Rijnweek en Moeke is voor ons helder, bij Moeke is iedereen elke dag van de week welkom, bij de Rijnweek is iedereen die ene mooie week welkom. Je hebt elkaar gewoon nodig om de Rijnweek mogelijk te maken. Vandaar dat Moeke de samenwerking intensiveert”.

Arjan Pastoor visspecialist in Rhenen.

Ook Arjan Pastoor sponsort voor de 2e keer de Rijnweek. Omdat Arjan Pastoor zelf uit Spakenburg komt, weet hij wanneer de beste haring gevangen kan worden en is de datum van de Haringparty bekend. Medewerker Robert-Jan van Veen vertelt; “De haring is nu vanuit Scandinavië onderweg naar de Noordzee. Door het dagelijks contact met de vissers in Spakenburg weet Arjan Pastoor als geen ander wanneer de haring in de Noordzee aankomt en op welk moment de haring de beste kwaliteit heeft en het eerste vaatje naar Rhenen gaat. De kwaliteit waar Arjan Pastoor voor staat en anderzijds de toegankelijkheid maakt de verbinding met de Rijnweek”, aldus Robert-Jan.

Je hebt elkaar nodig.
De visie van Arjan Pastoor en Moeke vinden ze terug bij de sponsoren van de Rijnweek, je hebt elkaar gewoon nodig, het publiek en de bedrijven samen. Deze filosofie maakt bedrijven succesvol. Arjan Pastoor opent in april een 2e locatie in winkelcentrum de Ellekoot in Veenendaal. Moeke opent deze zomer haar 6e vestiging, deze keer in Ede.

Ook aanwezig willen zijn als sponsor van de Rijnweek tijdens de Haringparty op 19 juni a.s. en/of vragen over sponsorinformatie kunt u melden via [email protected]

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'