Jan Smit en Tino Martin op Rijnweek 2018

Geplaatst op: 22 april 2018

Door: Eric van der Sluis

Foto: Saskia Zeller

Jan Smit en Tino Martin zijn de eerste namen die de organisatie van de Rijnweek bekend kan maken voor de editie van 2018. In de week van 30 juni tot en met 6 juli 2018 staan zij zeker op het podium in de Rhenense Veerwei samen met nog heel veel andere artiesten.

Jan Smit is een zeer bekend gezicht op de Rijnweek. De Volendamse zanger heeft regelmatig op het Rhenense festival opgetreden en zorgde iedere keer voor een volle Veerwei met een evenzo enthousiast publiek. Jan heeft ook een echte geschiedenis met de Rijnweek. In 2006 werd de clip voor zijn single ‘Als De Morgen Is Gekomen’ opgenomen tijdens zijn optreden in Rhenen. In de week van 30 juni tot en met 6 juli zal hij dit nummer zeker laten horen samen met zijn andere hits zoals ‘Laura’ en ‘Als De Nacht Verdwijnt’.

Ook van Tino Martin is inmiddels bekend dat hij in de zomer Rhenen zal vereren met een optreden. De Haagse volkszanger, bekend van nummers als ‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Doe wat je wil’en ‘Later Als ik Groter Ben’, staat voor de eerste keer op de programmering van de Rijnweek. De organisatie verwacht dan ook dat zijn optreden een groot succes gaat worden.

De komende weken worden meer en meer namen van artiesten bekend van de 21e editie van de Rijnweek net als de vele evenementen die tijdens de festivalweek gehouden worden.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'