Hoofdsponsor 2019 Zenith

Geplaatst op: 15 april 2019

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Lara van Gelderen

Voor het vijfde jaar op rij tekent Zenith Rubber Europa in Rhenen voor het hoofdsponsorschap van de Rijnweek. Arjen Bonnema, eigenaar van Zenith vertelt: “Door de bouw van onze eigen nieuwbouwlocatie herkennen wij de uitdagingen van de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek. Hier hebben wij veel bewondering voor en maakt dat we de Rijnweek een extra steun in de rug willen geven.”
Dit voorjaar heeft Zenith op de plek van het oude militaire complex op Remmerden, bij de rotonde van de N225, het markante nieuwe gebouw en magazijn van 20.000m² in gebruik genomen. Het gebouw kenmerkt zich als het meest energiezuinige gebouw van de regio, de 5000 zonnepanelen zorgen dat 75% van de opgewekte stroom terug wordt geleverd aan het energienet. Dit maakt dat een deel van industrieterrein Remmerden met groene stroom werkt door de 5000 zonnepanelen op het gebouw van Zenith Rubber Europa.

“Het is niet vanzelfsprekend dat wij voor het 5e jaar hoofdsponsor zijn van de Rijnweek” vertelt Arjen Bonnema. Maar door de voltooiing van de nieuwbouw en de energieneutrale uitkomst waar wij op hoopte is er ook dit jaar weer wat te vieren. Toen de Rijnweek aangaf haar bedrijfsvoering efficiënter in te richten en ambities te verleggen door het publiek en ondernemers nog meer te bieden dan voorgaande editie waren we om. Het ambitieniveau van de Rijnweek 2019 matcht met dat van ons en was de laatste stimulans om weer het hoofdsponsorschap op ons te nemen, ondanks dat we er geen product meer door zullen verkopen. Wij wensen de Rijnweek alle goeds in het najagen van haar ambities en wij hopen dat het publiek weer kan genieten van mooi weer en prachtige artiesten” aldus Arjen Bonnema. De Rijnweek 2019 vindt dit jaar plaats op 05 juli t/m 13 juli 2019 en is voor het publiek gratis toegankelijk.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'