Go to the Future groot succes op Rijnweek

Geplaatst op: 12 juli 2013

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

De eerste editie van het dancefeest Go to the Future op de Rijnweek is gisteren een groot succes gebleken. Dj’s als Sidney Samson, Shermanology en Ruben Vitalis zorgden er voor dat duizenden houseliefhebbers de weg naar de Veerwei wisten te vinden. Samen met een spetterende lichtshow, danseressen, een Mc en natuurlijk alle enthousiaste bezoekers werd het één groot feest.

Het was vooraf maar de vraag hoe druk het zou worden, want het was al weer jaren geleden dat de Rijnweek voor het laatst een dancefeest kende. Nu met Go to the Future werd wederom geprobeerd de donderdagavond van de Rijnweek succesvol te maken. Voor deze avond had de Rijnweek zelf de organisatie overgegeven aan DanceVilla Entertainment, bekend van de At my House en Extreme Mansion feesten. Zij gaven vooraf aan tevreden te zijn met 5000 bezoekers, het werden er echter duizenden meer.

Eer aan Difesa

Difesa had de eer om de eerste dj ooit te zijn om op Rijnweeks Go to the Future op te treden. De 20-jarige dj komt uit Veenendaal en de Rijnweek in Rhenen is voor hem dan ook bijna een thuiswedstrijd. De eerste housebeats werden losgelaten over het festivalterrein en bezoekers uit Rhenen en waarschijnlijk ook veel verder kwamen daardoor al vroeg naar de Rijnweek. En gaandeweg zijn optreden werd het drukker en drukker.

Digital Skills

Na Difesa waren het de mannen van Digital Skills die de plaats achter de draaitafels innamen. Het dj-duo komt uit Rhenen zelf en kent de Rijnweek dan ook als geen ander. Veel bekende gezichten daardoor en ook veel herkenning bij het publiek dat al los ging op de housemuziek. Dat Go to the Future een succes zou worden, bleek nu al en het feest was nog niet eens halverwege.

Ruben Vitalis met Mc Stanford

Toen Ruben Vitalis samen met Mc Stanford later het podium betrad, werd het nog extra feest. Ruben is een goede bekende van de At My House feesten en ook hier op de Rijnweek wist hij zijn skills te showen. Met Mc Stanford aan zijn zijde wist hij de vele duizenden aanwezigen in de Veerwei verder op te zwepen.

Shermanology

Zangeres Shermanology is natuurlijk bij het grote publiek bekend vanwege de vocals in het nummer Can’t Stop Me Now van Afrojack. Broer en zus Andy (dj) en Dorothy (zangeres) Sherman zijn samen met neef Leon momenteel hot in de dance scene en het was dan ook bijzonder dat zij gisteren in Rhenen te zien en te horen waren. Het trio zorgde ervoor dat er een energie van het podium straalde en neerdaalde op de dansende menigte in de Veerwei. Hun optreden kan nu al een van de hoogtepunten genoemd worden van de gehele Rijnweek.

Sidney Samson sluit af

Het hoogtepunt van Go to the Future werd bereikt toen Sidney Samon als laatste achter de draaitafel plaats nam. De dj is internationaal bekend en was nu de afsluiter van dit geweldige housefeest tijdens de Rijnweek. Zijn bekendste hit Riverside mocht natuurlijk niet ontbreken in zijn tracklist. Iedereen in de Veerwei ging los op de beats, extra ondersteund door de sensuele danseressen van dance act FabulouZ.

Op naar de future

Go to the Future mocht zo terugkijken op een meer dan geslaagde eerste editie van dit dancefeest. De organisatie was zeer tevreden en hoopt dan ook dat het feest volgend jaar een vervolg krijgt. Zij waren ook bijzonder trots dat Rhenen dit voor elkaar wist te krijgen en trots op alle medewerkers en het publiek dat alles zo goed was verlopen. Ook de bezoekers lieten vanwege hun grote aantal zien dat Go to the Future een plaats hoort te blijven verdienen op de Rijnweek, zodat het Rhenense festival ook in de future een place to be blijft voor de echte danceliefhebber.

 

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'