Geweldige Rijnweek op komst

Geplaatst op: 23 maart 2016

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Zet 2 tot en met 9 juli 2016 maar alvast in de agenda. Komende zomer barst het leukste gratis toegankelijke festival van het jaar op de Veerwei in Rhenen weer los. De 19e editie van de Rijnweek staat traditiegetrouw garant voor een fantastisch en gevarieerd programma voor jong en oud. De organisatie is alweer in volle gang.

Het is uniek dat Rhenen zo’n grootschalig evenement in de stad kan huisvesten. Vele sponsoren en vrijwilligers zetten zich dan ook in om dit weer mogelijk te maken.

Het festival heeft een regionale en maatschappelijke functie, waarbij ontmoeten, verbinden en ontspannen zoals altijd centraal staan.

Met veel plezier blikt de organisatie terug op afgelopen zomer: de zonnige Veerwei stond helemaal vol. Tel daar het warme weer, de zinderende optredens en gezellige kermis bij op; dan is het wel duidelijk dat de komende editie veelbelovend is.

Het zijn de trouwe sponsoren die dit mooie evenement mogelijk maken. Ondernemers die de Rijnweek een warm hart toedragen kunnen zich dan ook weer melden via [email protected].

Benieuwd wie er komen optreden? Voor het laatste nieuws rondom de Rijnweek ga je naar de website (www.rijnweek.nl) of bekijk je de Rijnweek Rhenen pagina op Facebook, Twitter en Instagram.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'