Geweldige optredens tijdens Brugfestival 2012

Geplaatst op: 5 juli 2012

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Gisteravond werd op de Veerwei in Rhenen het Brugfestival gehouden tijdens Rijnweek 2012. De tweede editie van deze avond met muziek vanuit een christelijk achtergrond werd wederom helemaal georganiseerd door Jongerendiensten Rhenen met geweldige optredens van Pearl Jozefzoon, Kees Kraayenoord en Fabian Willems. Net als vorig jaar was de presentatie in handen van Klaas van Kruistum, bekend als presentator bij de Evangelische Omroep.

Waar vorig jaar het Brugfestival nog wat probleempjes kende op de avond, stond er gisteren een strakke regie. Met veel enthousiasme had het team vanuit de Jongerendiensten Rhenen invulling gegeven aan een bijzondere avond. Organisator Mans van Doorn had eerder aangegeven dat geloof helemaal niet stoffig hoefde te zijn en dat de muziek geschikt zou zijn voor iedereen om een feestje bij te bouwen. De diverse optredens konden zijn woorden niet beter onderschrijven.

Pearl Jozefzoon

Om 20.00 uur begon het optreden van zangeres Pearl Jozefzoon. Zij liet zien over wat voor fantastische stem zij bezit en haar versies van verschillende bekende popliederen zullen zeker nog lang in de herinneringen van de bezoekers blijven hangen.

Na Pearl werd direct doorgegaan met een optreden van Kees Kraayenoord. Ook hij gaf de bezoekers   een goed en sterk muzikaal optreden met een boodschap. De brug van muziek naar het geloof werd door hem zeker gelegd. Deze werd vervolgens nog verder uitgelegd door de spreker Peter Paauwe, bekend van de Christengemeente de DoorBrekers.

Fabian Willems

De brug tussen geloof en muziek werd nog eens extra versterkt door een geweldig optreden van Fabian Willems met een even zo goede band. Zijn enthousiasme in beleving van zowel muziek als het christelijk geloof werd overgebracht naar het publiek die er duidelijk in meeging. Fabian Willems sloot zo met zijn band de tweede editie van het Brugfestival knallend af. Organisatoren, sponsoren en bezoekers van het Brugfestival kunnen daardoor terugkijken op een zeer geslaagde tweede editie tijdens de Rijnweek. Zij hebben daarmee bewezen dat ze zeker een feestje kunnen bouwen met ook nog eens een sterke inhoud.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'