Frans Duijts heeft bewondering voor sponsoren en organisatie Rijnweek

Geplaatst op: 8 mei 2013

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

RHENEN – Deze week heeft de organisatie van de Rhenense Rijnweek bekend gemaakt dat niemand minder dan de Tielse zanger Frans Duijts naar Rhenen komt. De volkszanger zegt blij te zijn weer op de Rijnweek te mogen optreden: “Het is altijd leuk om op de Rijnweek te mogen optreden, ik heb er erg veel zin in.”.

Duijts, die bekend is geworden met zijn nummers ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en ‘Lieveling’ zal naast zijn oude hits ook een aantal nieuwe nummers ter gehore gaan brengen. “Ik ben op dit moment bezig met een nieuw album, dat hopelijk aan het einde van het jaar uit gaat komen. Ik hoop dat ik op de Rijnweek al wat nieuws kan laten horen”. Het is niet de eerste keer dat Frans optreedt op de Rijnweek, maar het is al wel een aantal jaren terug. “Dit komt door de Waalkadefeesten waar ik toen erg druk mee was, maar ik ben blij dat ik dit jaar wel kan komen!”.

Bijzonder evenement

“Ik vind de Rijnweek een bijzonder evenement, het is mooi dat alle bedrijven in de omgeving zo betrokken zijn bij het evenement.” aldus Frans. De organisatie is op dit moment nog druk bezig met het werven van sponsoren, wel is bekend gemaakt dat ook Aannemingsbedrijf P.Looijen en Zn B.V. dit jaar weer hoofdsponsor zal zijn. “We zijn daar natuurlijk erg blij mee, Looijen is al jaren onze hoofdsponsor en het is fijn dat ze ook dit jaar weer van de partij zijn.” aldus Henk Knoppert, voorzitter van de Rijnweek.

Meer dan alleen hoofdsponsor

Aannemingsbedrijf P.Looijen en Zn B.V. ondersteunt de Rijnweek niet alleen in financiële zin, maar het bedrijf zet zich ook actief in voor de Rijnweek. Zo helpt het bedrijf graag mee met de op- en afbouw van het festivalterrein. “We doen dit voor de gemeenschap van Rhenen en omstreken,” aldus Peter Looijen Jr. “Het moet een week lang feest zijn voor iedereen in Rhenen. Ik weet zeker dat er weer een mooi programma wordt samengesteld door Hans de Jong van het gelijknamige Totaal Organisatiebureau. De gezelligheid voor de hele familie moet voorop staan tijdens deze week.”

Ook de beide zoons van Peter Looijen, Bo en Sem, kijken uit naar Rijnweek 2013, bijvoorbeeld naar het Kinderpopfestival op de woensdagmiddag en ook vooral naar de kermis. Peter: “Natuurlijk geniet ik ook zelf op de avonden samen met mijn vrouw en mijn ouders. De Rijnweek zorgt voor een unieke feestelijke sfeer. We zijn blij dat het dit jaar weer door gaat en dat iedereen uit Rhenen en omstreken de Rijnweek gratis kan bezoeken.”

Binnenkort meer namen

Het volledige programma zal bekend worden gemaakt op 29 mei. Al eerder maakte de organisatie bekend dat ook Frans Bauer naar Rhenen zal komen. Mensen die graag op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws kunnen het beste de Rijnweek volgen op Twitter, Facebook en via hun website: www.rijnweek.nl.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'