Frans Bauer opent Rijnweek 2013

Geplaatst op: 17 april 2013

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Op de eerste avond van Rijnweek 2013 treedt niemand minder dan Frans Bauer op. Hij geeft op 6 juli 2013 het startsein voor de zestiende editie van het festival, dat weer een groot feest voor Rhenen en omstreken gaat worden.

Frans Bauer maakte ook vorig jaar zijn opwachting in Rhenen. Door de samenwerking tussen een aantal belangrijke sponsoren was het in 2012 gelukt om Frans Bauer naar Rhenen te halen om toen de openingsavond af te sluiten. Tot het laatste moment was dit met succes geheim gebleven voor zowel bestuur als de vele bezoekers.

Frans is een graag geziene gast in Rhenen. Ook in 2008 stond hij namelijk op het podium van de Rijnweek, waardoor de Veerwei in Rhenen vol stond met een enthousiast publiek. Het is bijzonder dat hij een open concert houdt, want dat doet hij meestal niet, maar voor Rhenen maakt hij graag een uitzondering. Op zaterdagavond 6 juli staat hij daardoor met orkest op het Rijnweekpodium en hij liet weten het weer fantastisch te vinden om deze zomer in Rhenen op te treden.

Rijnweek 2013 wordt van 6 tot en met 13 juli 2013 gehouden en de traditionele onderdelen zoals de Ouderenmiddag, Kinderpop, Rijnpop, de oecumenische viering en de Motortoertocht worden op de gebruikelijke dagen gehouden. Op de beide zaterdagen, donderdag en vrijdag staat er voor alle bezoekers een avondvullend programma te wachten. Op 29 mei wordt het complete programma bekend gemaakt.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'