Feestteam en Martijn Fischer op Rijnweek

Geplaatst op: 13 mei 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Martijn Fischer

Rijnweek 2018 krijgt op vrijdag 6 juli weer een echte Hollandse avond met onder andere het Feestteam en Martijn Fischer. Hiermee maakt de organisatie de eerste namen bekend met daarbij gelijk op welke avond zij precies optreden.

De vrijdagavond tijdens de Rijnweek is traditioneel een avond vol Nederlandstalige muziek die iedereen mee kan zingen. Jaarlijks zorgt het voor een groot feest in de Rhenense Veerwei en de avond zorgt daardoor vaak als een van de hoogtepunten en drukstbezochte momenten tijdens de feestweek. Het Feestteam en Martijn Fischer passen hier perfect bij.

‘Grote rode handen’
Het Feestteam is geen onbekende van Rhenen. Ook in 2013 en 2015 stonden zij op de Hollandse avond en werd het een groot succes. Van echte meezingers tot après ski en carnavalsmuziek, het duo zorgt voor een geweldige sfeer en doet hun naam altijd eer aan. Iedere bezoeker die ze eerder op de Rijnweek heeft gezien, herinnert zich nog wel de ‘grote rode bewegende handen’ op het podium die helpen alle andere handjes in de lucht te krijgen.

Fischer als Hazes
Martijn Fischer is bekend van de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en de film ‘Bloed, Zweet & Tranen’, waarin hij in huid van André Hazes kroop. De volkszanger stierf in 2004, maar leeft nog voort in duizenden Nederlandse harten. Martijn Fischer ìs André Hazes als hij optreedt en de bekende levensliederen zullen ongetwijfeld door alle bezoekers op vrijdagavond 6 juli meegezongen worden.

De komende weken worden meer namen bekend gemaakt van de line up van Rijnweek 2018. De 21e editie van de feestweek wordt gehouden van 30 juni tot 7 juli 2018 en is voor iedereen gratis toegankelijk.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'