Eerste avond Rijnweek zeer geslaagd

Geplaatst op: 3 juli 2011

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Gisteren heeft de eerste zaterdagavond van Rijnweek 2011 de herinnering aan de slotavond van vorig jaar totaal weggevaagd. Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Bonnie St. Claire, Gordon & LA The Voices en Rene Froger gaven het publiek waarvoor het gekomen was; namelijk geweldige optredens.

Na de opening van presentator Frank Mortiers warmde Henk Dissel alvast het publiek op, wat op dat moment meer en meer de Veerwei opzocht. Na zijn optreden kwam Jeroen van der Boom op. Van der Boom is al jaren een bekend gezicht op de Rijnweek en was er in Rhenen al bij nog voor hij zijn grootste hits scoorde.

De burgemeester van Rhenen Joost van Oostrum heette het publiek hierna welkom. Voor Bonnie St. Claire was het hierna de eerste keer dat zij in Rhenen optrad. Na haar nummers betrad Gerard Joling het podium en kwam de feestelijke sfeer helemaal los. Aan het eind van zijn optreden kwam Bonnie St. Claire weer het podium op en sloten beiden hun optreden af met een duet.

Gordon nam hierna het stokje van het duo over. Eerst nog solo, maar later ook met LA The Voices toen het publiek echt los ging. Rene Froger sloot de geslaagde avond vervolgens af met veel grote en bekende hits, waarbij de toeschouwers dansten en luidkeels meezongen. Een herinnering aan vorig jaar werd teniet gedaan; de eerste zaterdagavond van de Rijnweek gaf Rhenen een geweldige start aan de feestweek.

Wil jij nou ook bij de rest van de Rijnweek zijn de kaarten zijn te bestellen hierop de site voor aan de kassa op de veerwei.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'