Paul Elstak

DJ Paul Elstak treedt op tijdens Rijndance

Geplaatst op: 5 maart 2019

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Kriss Kross

Rhenen – De eerste namen van Rijndance zijn bekend. Kris Kross Amsterdam en Paul Elstak treden op tijdens Rijndance op donderdag 11 juli. Later worden de andere dj’s en acts bekend gemaakt.

Kris Kross Amsterdam is een productie- en dj-team die internationaal furore maakt. Verschillende nummers die ze produceerde zijn internationale hits geworden in zowel Europa als de US met noteringen in de Billboard Dance Chart en Spotify Viral Charts.. Naast de festivals die het trio aandoet deze zomer als Mysteryland en Tomorrowland treedt Kris Kross Amsterdam deze zomer ook op tijdens Rijndance.

Hardcore legende

Paul Elstak is een happy hardcore legende van het eerste uur. Sinds de jaren 90 bestormde Paul Elstak meerdere malen de top 40 met happy hardcore nummers. Paul Elstak scheef ook de titelsong voor de film New Kids Turbo. Vandaag de dag laat Paul Elstak naast zijn happy hits tevens nieuwe happy-hardstyl nummers horen en laat brengt daarmee zijn publiek in extase. De combinatie van Kris Kross Amsterdam en Paul Elstak zet de toon voor de aankomende Rijndance in Rhenen. Een gevarieerde programmering stuwt de populaire dance avond naar het grootste dance festival van midden Nederland in de zomer van 2019.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'