Dancefestival Rijnweek Rhenen staat als een huis

Geplaatst op: 10 juni 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Nederlandse dj’s zijn op dit moment hot. Over de hele wereld maken ze furore, en gaan festivalbezoekers uit hun dak. Om een spetterende act zelf te beleven hoef je niet naar de VS of naar andere verre landen. Kom op donderdagavond 9 juli gewoon naar de Rijnweek Rhenen. Dan staat het dancefestival Go to the Future op het programma met dj’s van topniveau.

Een van de motoren van Go to the Future is Niels Bolderman en compagnon Raymond van Ingen. Zij zijn in het dagelijks leven actief met zijn bedrijf  DanceCityEvents, en Niels heeft ook Rhenense roots. ,,Drie jaar geleden ben ik samen met Ruben Vitalis begonnen met het dancefestival als nieuw onderdeel van de Rijnweek Rhenen. Onze bedoeling was om het muzikale aanbod voor de bezoekers nog verder te vergroten, en te verbreden. Dat werkte. Helaas kon het dancefestival vorig jaar wegens het slechte weer geen doorgang vinden, maar we willen het deze keer ruimschoots ‘goedmaken’ met een mooi aanbod. De populariteit van dj’s zal daar zeker aan bijdragen.”

Niels Bolderman richt zich voor Go to the Future vooral op de organisatorische kant, zijn rechterhand DJ Ruben Vitalis (Ruben Groenedijk) houdt zich bezig met de samenstelling van de line-up. ,,Hij heeft als dj natuurlijk zelf veel contacten. Sterker, Ruben treedt tijdens deze editie van de Rijnweek Rhenen zelf ook op. Ideaal dus.”

go to the furture

Line-up
In vogelvlucht de line-up van Go to the Future, naast Ruben Vitalis: DJ Jean. ,,Hij draait al jaren mee in het circuit. Je kunt hem zien als de grondlegger van de housemuziek. Komt oorspronkelijk uit Rhenen. Zette jarenlang de toon bij Radio 538. We zijn trots op zijn komst.” DJ Wildstylez dan. Een van de grootste hardstyle dj’s uit Nederland. ,,Hij komt uit Veenendaal, dus ook dat is weer die link met de Rijnweek. Wildstylez stond vorig jaar ook op het programma, maar graag zien we hem alsnog vlammen. Ik weet het zeker: hier gaat het publiek van uit zijn dak, als hij de avond afsluit. Watch my words.”  DJ Tony Junior staat garant voor topwerk. ,,Hij werkt met de grootste artiesten, en treedt ook veel op met Nicolas Fox. Verder treden nog op Lafuente en Maron Hill. ,,Lafuente is gewoon een supergoede dj. Hij draait voor ieder wat wils. Maron Hill is een DJ/Mc&Entertainer met internationale ervaring. Ruben en ik hebben ons best gedaan een zo gevarieerd mogelijk topaanbod naar Rhenen te halen.”

Het is duidelijk. Go to the Future heeft de toekomst.

Internet: www.rijnweek.nl
Internet: www.facebook.com/Rijnweek

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'