Hazes Rijnweek

André Hazes, hoogtepunt Hollandse avond!

Geplaatst op: 10 juni 2019

Door: Eric van der Sluis

Foto: Management André Hazes

Voor de van oudsher Nederlandstalige vrijdagavond van de Rijnweek heeft de organisatie niemand minder dan André Hazes weten te strikken. Het is de 2e keer dat André Hazes zijn opwachting maakt tijdens de Rijnweek. De eerste keer kolkte de Veerwei tijdens het optreden van André Hazes in 2016 op de Rijnweek. Nu zijn populariteit alleen maar is gegroeid zijn de verwachtingen hoog gespannen tijdens de Hollandse Avond op vrijdag 12 juli tijdens de Rijnweek.

De 25 jarige zoon van de gelijknamige volkszanger  maakte in 2010 kennis met het grote publiek nadat zijn duet “Bedankt mijn vriend” op nummer 1 kwam in de top 40. Inmiddels heeft André meerdere hits op zijn naam staan, waarvan “Leef” misschien wel de bekendste is. André Hazes verkocht al meerdere malen onder andere het AFAS live en Ahoy uit en timmert dus al gigantisch aan de weg in zijn nog jonge carrière.

De reacties van de fans van André en bezoekers van de Rijnweek zijn lyrisch. Mede door de populariteit die de zanger geniet werd er op social media al gespeculeerd over een eventueel optreden en werd de hoop op “Dreetje” door het merendeel van de bezoekers hardop uitgesproken. Al met al is de verwachting dat vrijdagavond 12 juli een traditioneel gezellige avond wordt, waarbij André de Veerwei in Rhenen uit haar bol zal laten gaan.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'