18e editie van de Rijnweek groot succes

Geplaatst op: 13 juli 2015

Door: Rijnweek

Foto: Saskia Zeller

Zaterdag 11 juli vond de slotavond van de Rijnweek plaats. Deze 18e editie werd groots afgesloten met een optreden van Van Velzen en band. Groote verrassing van de avond waren de Dirty Daddies die op eigen wijze gouden ouden speelde en daarmee de Veerwei direct in de stemming brachten voor het optreden van Nielson.

De slotavond was een avond met een fantastische sfeer, die symbool stond voor het verloop van de gehele Rijnweek. De organisatie kijkt terug op een  geslaagde week. De muziekavonden werden zeer goed bezocht en ook alle andere activiteiten werden door het publiek goed gewaardeerd. Een sfeervolle gezellige week, met voornamelijk mooi weer.

Op zaterdag 4 juli ging de Rijnweek van start met optredens van  Luminize, Ali B.,  Jeroen van der Boom en van Dik Hout. De Veerwei was mooi gevuld op deze warme openingsavond. De organisatie had extra waterpunten neergezet zodat bezoekers zelf drinkwater konden pakken.

Door de warmte werd de oecumenische dienst op zondasg verplaatst naar de Gedachteniskerk en werd de organisatie door de hulpverlenende instanties aangeraden om de ouderenmiddag af te lassen. Dat was de enige domper van de week die de organisatie te verwerken kreeg. Maandag werd de pubquiz “Rijnweek Editie” gehouden door LionsClub De Grebbeleeuw. Hiermee haalden zij
€ 6.000 op voor het goede doel. Ook de Feel Good avond werd goed bezocht. Vele ondernemers uit de regio presenteerde zich daar met een stand en leuke acties. Ook vonden er diverse shows plaats, zoals modeshows en een aantal dansvoorstellingen. Woensdagmiddag stond in het teken van het Sterrenfonds Zomerfeest. Deze middag werd speciaal georganiseerd voor ernstig zieke kinderen. Even geen ziekenhuis, maar feestelijke ontspanning. Ondank de regen werd het toch een zonnig feest met optredens van o.a. VOF de Kunst en de boyband Stad en Land.

Donderdag werd dance-avond Go to the Future georganiseerd met bekende DJ’s als DJ Jean, DJ La Fuente, DJ Tony junior, DJ Ruben Vitalis en Wildstylez. De Veerwei schudde op haar grondvesten. Een dankbaar publiek genoot van de beats en deinde mee op de muziek.  De sfeer was fantastische en de avond verliep zonder incidenten.

De Hollandse avond is de standaard invulling van de vrijdagavond. Al vroeg stond het veld lekker vol met mensen die geen optreden wilden missen. Rene Schuurmans, Kenny B en Wolter Kroes waren de artiesten die de Veerwei echt op haar kop zetten.

© Copyright 2022 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'